11 Things About My Self

assalamualaikum...to this belog...>>http://amijacuwada.blogspot.com/ thanks tag memey 


Few rules need to be followed :
1. Post this rules.
2. Write 11 things about yourself
3. Answers the questions the tagger set for you.
4. Create 11 new questions for those you want to tag.
5. Choose 11 bloggers to be tagged and link them to the post.
6. You are not allowed to tag back.
11 thing about diri memey :

  • saya seorang yang happy go lucky
  • peramah mybe..hihi
  • kadang2 agak sensitif
  • anak sulong dari 3 beradik
  • berazam nak tambah folower sampai 1000
  • x suke boy yang hisap rokok..hiyakss..busuk!
  • peminat no 1 g-dragon (bigbang group)
  • peminat fanatic warna purple n pink
  • favourite food..laksa
  • ngah menunggu u tok sambung ijazah
  • pantang kalaw orang rosakkan barang memey


11 question from her : 
 
  • Pernah tak terjatuh depan orang ramai?
            x pernah pown..
  • Bila pertama kali jatuh katil? 
            darjah satu.nsib ta da orang tengok
  • Makanan yang paling tak suka makan?
           tempoyak...eee..x sedap..
  • Dua gabungan warna yang menarik ialah..
           pink and biru muda
  • Kenapa awak berblogging?
          sekadar suka2..and untuk mengisi masa lapang
  • Siapa yang menjadi sumber rujukan awak dalam berblog?
          lyssa faizureen and nurul atiqah jaidin
  • Pakai blog template apa?
          template simple aje
  • Suka Aaron Aziz ke Zizan Razak?
           zizan razak sebab dyepandai berlakon agy
  • Kriteria lelaki yang awak suka tengok?
          boy yang paki spec
  • Apa pendapat awak tentang blog saya?
       chumell cangat:) pandai wak buat doodle ..tringin nak mintak hadiah doodle satu dari awak..(seryez nie)
  • Bila awak akan menjadi pengundi kali pertama?
         5 tahun lagilah...:(


11 question from me ; 

  • awak masih belajar ke dah kerja..kat mne?
  • blog mane yang awak suke tengok?
  • pada pendapt awak..bagaimana cara nak tingkatkan follower?
  • ape pendapat awak tentang blog saye?
  • ciri-ciri pasangan idaman?
  • kenapa awak berbloging?
  • awak nk g oversea x?g mane?
  • minat naruto ke conan...?
  • sape yang menjadi rujukan awak dalam berblog?
  • pernah jatuh pokok x?
  • benda yang paling awak minat??
soalan ini ditujukan kepada 11 blog yang awesome ; 



hihi..harap blog yang awesome diatas tu boleh jawab....maaf la...soalan yang tah pape...law dah jawab gtaw k....thanks..:)





No comments: